Renovar carnet de conduir a Sabadell

A Traffic Centre Mèdic Sabadell estem units telemàticament amb Trànsit per la qual cosa el tràmit de la renovació del carnet de conduir es fa automàticament des de les nostres oficines de Sabadell. A continuació us detallem els pasos a seguir.

3 mesos abans de que caduqui el carnet de conduir ja us podeu adreçar al nostre centre de Sabadell per renovar-lo.

 

Només us cal portar el DNI i el carnet de conduir a renovar.

 

Fareu la revisió mèdica i a la sortida us donarem un provisional que permet conduir per territori nacional durant 3 mesos. Heu de tenir en compte que en 1 mes o mes i mig després d'haver fet la renovació us arribarà el carnet de conduir nou al vostre domicili per correu ordinari.

 

Renovar carnet de conducir en Sabadell

En Traffic Centre Mèdic Sabadell estamos unidos telemáticamente con Tráfico por lo que el trámite de renovación del carnet de conducir se hace automáticamente desde nuestras oficinas de Sabadell. A continuación os detallamos los pasos a seguir.

 

3 meses antes de que caduque el carnet de conducir ya os podéis dirigir a nuestro centro de Sabadell para renovarlo.

 

Sólo es necesario traer el DNI y el carnet de conducir a renovar.

Se os hará la revisión médica y a la salida se os dará un provisional que permite conducir por territorio nacional durante 3 meses. Posteriormente en 1 mes o mes y medio después de haber hecho la renovación os llegará mediante correo ordinario a vuestro domicilio el carnet de conducir.

Obtenció carnet de conduir a Sabadell

A causa de que a Traffic Centre Mèdic Sabadell estem units telemàticament amb Trànsit el certificat mèdic per l'obtenció, bescanvi o recuperació de punts del carnet de conduir es notifica directament a Trànsit i us el donem al moment.

Només cal portar DNI original. La fotografia la podem fer al centre mèdic.

Obtención carnet de conduir en Sabadell

Debido a que en Traffic Centre Mèdic estamos unidos telemáticamente con Tráfico el certificado médico para la obtención, canje o recuperación de puntos del carnet de conducir se notifica directamente a Tráfico y se os da al momento.

Sólo hay que traer el DNI original. La fotografía la podemos hacer en el centro médico.